Brugsanvisning Keto BodyTone

Instruktioner til Keto BodyTone

Keto BodyTone kapsler har deres egne egenskaber og indikationer til brug. Før du køber, skal du nøje undersøge, hvordan vægttab opstår gennem ketose. Dette er vigtigt for dem, der ønsker at opnå maksimal succes i processen med at tabe sig og ønsker at vide, hvordan man bruger dette stof.

Sådan bruges kapsler

hvordan man bruger Keto BodyTone kapsler

Keto BodyTone kapsler skal anvendes strengt i henhold til instruktionerne. Kurset varer 1 måned. Kapsler skal tages 2 gange om dagen, en halv time før måltiderne. Kapslerne skal vaskes med rigelige mængder vand. De tages bedst før frokost og middag. I disse perioder med fødeindtag absorberes kapslerne bedst. I dette tilfælde skal kosten justeres for vægttab gennem ketose.

Næringsstoffer Omtrentlige procentdel i kosten
Fedt 70%
Protein 25%
Kulhydrater fem%

Ketosis kapsler, indikationer til brug

Ketosis kapsler er gode til dem, der har valgt ketose som en vægttabsmodel. Når de påføres, aktiverer kapslerne modtagelsen af energi fra fedtceller og brænder dem derved aktivt. Dette sikrer øget produktion af ketonlegemer. Til gengæld normaliseres kroppens tilstand, overvægt forsvinder og appetitten falder.

Først og fremmest er kapslerne beregnet til mænd og kvinder, der lider af overskydende kropsfedt. Under forbrugsprocessen falder appetitten, og konstant apati og træthed forsvinder. Ved korrekt brug af lægemidlet forsvinder overvægt, og fordøjelsesprocesserne i kroppen normaliseres.

Kontraindikationer til brug

Kapsler har ingen kontraindikationer til brug. Alt takket være den naturlige sammensætning. Alt takket være de letfordøjelige komponenter, der er i lægemidlets sammensætning, blandt dem:

  • Beta-hydroxybutyrat udløser ketose i kroppen;
  • Komplekset af syrer og vitaminer i kapslerne hjælper med nedbrydning og assimilering af fedtstoffer;
  • Ekstrakter af planter og urter har en antioxidant virkning og normaliserer fordøjelsen.
  • Mikronæringsstoffer hjælper med at opretholde et højt niveau af kontinuerlig ketose.

Hvis du er i tvivl, skal du kontakte en læge. Men slankende kapsler er fuldstændigt testet og sikre. Det beskytter kroppen mod udvikling af diabetes, tumorer og hjerte-kar-sygdomme. Lægemidlet er helt sikkert og kan købes i Danmark.