Alles foretrukne 7-dages diæt

spise grøntsager på din yndlingsdiæt

Testerne af mange forskellige diætindstillinger kom til den konklusion: du er nødt til at oprette din egen favorit, som hjælper dem, der taber sig, med at rense tarmene perfekt og køre op til 10 kg overvægt på en uge.

Er det sådan? Lad os prøve at finde ud af det i rækkefølge. Overvej de vigtigste faser af diæt ernæring og erhvervelse af en slank sexet figur.

Trin 1. Grundlæggende trin for at starte processen med at tabe sig

 1. Beslut med en specialist, hvorfor du er overvægtig, hvad er årsagen. Hvis dette faktisk er en banal overspisning, så vil vi rationelt bekæmpe denne "lidelse"
 2. Foreløbig rensning af kroppen, et par dage før kosten, udelukker vi bageri, mel, konfektureprodukter fra kosten, mindre salt, krydderier og forskellige krydderier
 3. Drik rigeligt med væsker, men ikke sukkerholdige og kulsyreholdige drikkevarer
 4. Vi skaber selv betingelserne for fuld tilfredshed, en ferie eller en tur til naturen, vi samler vores tanker, overanstrenger os ikke selv, bliver ikke nervøse, fuldstændig ro og kun ro
 5. Strømpe op med et vitaminkompleks

Trin 2. Anbefaling og nogle regler for din elskedes diæt

 1. Hvis du oplever forstoppelse under en diæt diæt, er det bydende nødvendigt at tage 2 spsk tørklid om dagen, tage et afføringsmiddel om natten, lade tarmene rense, og mikrofloraen normaliseres.
 2. Glem ikke apotekets vitaminer, så undgår du mange klager over at tabe sig: hovedpine, kvalme, rødme i hænder og underliv, svimmelhed og bare en ubehagelig følelse af ubehag.
 3. Monodieter er kortvarige, de giver dig mulighed for at bringe maven tilbage til normal på kort tid, reducere mængden af forbrugt mad og forbedre stofskiftet, derfor anbefales sådanne kostvaner ikke i mere end 7 dage.
 4. At drikke rigeligt med e betyder ikke kun vand fra en brønd, men også fedtfattige bouillon, kefir, drikke yoghurt, fedtfattige milkshakes, et komplet sæt vitaminer og mineraler.
 5. Vegetabilsk dag giver dig mulighed for at spise forskellige grøntsager, både rå og i form af en salat, tilføje en skefuld olivenolie, du kan lave stewing, bagning, kogning, vigtigst af alt uden overskydende olie og forskellige krydderier.
 6. I løbet af en proteindag indeholder kosten ægproteiner, kogt kyllingebryst, hytteost med lavt fedtindhold, fisk, skaldyr, bønner. Du kan vælge, hvad du kan lide, og nyde skålens sundhed og næringsværdi.
 7. Du kan ikke udføre en diæt, du elsker i mere end 7 dage, hvis du er så bange for at gå op i vægt igen, skal du forlænge tiden på den sidste dag og introducere disse fødevarer i kosten. Hvilket hjalp dig med at tabe dig og ikke få. Kontroller dig selv under fastende diætid og slad ikke ud med al mad straks efter en uges vægttab.
 8. Husk at konsultere en specialist, og følg også nøje dit helbred under kosten.
grøntsagssaft til din yndlingsdiæt

Trin 3. Kost af den elskedes diæt i 7 dage

 • Første dag.På denne dag drikker vi meget flydende, renset vand, bouillon, stille vand, urteafkog. Sukker og honning fri.
 • Anden dag.Vi spiser forskellige grøntsager, mere kål. Du kan lave salater, du kan bare spise rå gulerødder til snacks. Kun du kan ikke spise kartofler og kogte rødbeder.
 • Den tredje dag.Præcis det samme som den første, tilføjer vi fedtfattige gærede mælkeprodukter til kosten.
 • Fjerde dag.Denne dag er fuldstændig frugtagtig, vi introducerer æbler, appelsiner, grapefrugter, men ikke bananer og avocadoer i kosten. Jo færre kalorier der er i produktet, jo mere kilo mister kroppen på en uge.
 • Den femte dag.Kosten skal være rig på proteiner, kalkun, kylling uden hud, æg, yoghurt.
 • Sjette dag.Præcis det samme som den første, tilføjer vi fedtfattige gærede mælkeprodukter til kosten.
 • Syvende dag.En afbalanceret udgang fra kosten kan vare i flere dage.
  • Morgenmad: te, 2 kogte æg
  • Frokost: bouillon med et stykke kød
  • Middag: vegetabilsk salat, krydret med olivenolie og lidt salt.

  Du kan drikke vand og te uden sukker hver dag i ubegrænsede portioner.

  Kost favorit menu

  Ifølge mange anbefalinger og brugeranmeldelser kan du foretage et omtrentligt diætindtag for hver dag.

  • Mandag.Til morgenmad kan du drikke 200 g fedtfattig kefir og drikke et vitamin med en kop usødet te. Før frokost skal du spise 2 spsk havreklid, efter 30 - 200 g kylling bouillon uden salt og en kop usødet grøn te. Til en eftermiddagsmatbit - 150 g fedtfattig yoghurt, inden vi går i seng, drikker vi 200 g mælk.
  • Tirsdag.Morgenmad - 2 tomater uden salt, en kop usødet te. Frokost - salat af kål, urter og agurker, en skefuld olivenolie. Til en eftermiddagsmatbit - 2 agurker. Til middag skal du forberede en salat igen, tilsætte paprika og en masse urter.
  • Onsdag. I løbet af drikkedagen drikker vi til morgenmad - 200 g milkshake og usødet te til frokost - 200 g mælk. Vi spiser frokost med kylling bouillon, 150 g. Eftermiddagssnack - 200 g kefir. Middag - et glas mælk, og du kan også drikke usødet te i ubegrænsede mængder.
  • Torsdag.Til morgenmad - 2 appelsiner, efter et par timer kan du spise grapefrugt. Frokost - diverse frugter af kiwi, æbler og appelsiner. Til en eftermiddagsmatbit - en pære og et æble, spiser vi middag med en halv grapefrugt.
  • Fredag.Morgenmad - 2 æg, til den anden morgenmad 200 g kogt fisk. Til frokost - 150 g kogt kyllingekød uden skind, 100 g ærter på dåse. Eftermiddagssnack - 100 g hytteost til middag - 100 g ost.
  • Lørdag.Til morgenmad - 200 g kefir og en kop usødet te. Frokost - 200 g grapefrugtjuice, til frokost koger vi kylling bouillon uden salt. Til en eftermiddagsmatbit - et glas milkshake til middag - 200 g mælk i løbet af dagen kan du drikke usødet te.
  • Søndag.Vi starter den sidste dag med kosten med 2 æg, en kop grøn te, til frokost spiser vi enhver frugt, helst en appelsin eller grapefrugt. Til frokost koger vi en let suppe med ris eller boghvede, efter et par timer kan vi spise enhver frugt, grønt æble eller pære. Til middag - salat med salt og smør.

  Minus 10 kg på 7 dage garanteret!

  vejer dig selv, mens du følger din yndlingsdiæt

  Europæiske ernæringseksperters råd om at tabe sig hurtigt

  1. Først og fremmest skal du overholde alle anbefalingerne efter råd fra en specialist:
   • sund livsstil;
   • korrekt afbalanceret fraktioneret ernæring
   • mere frisk frugt og grøntsager snarere end begrænsninger på "junk" mad;
   • drikker rigeligt med væsker
   • positiv psykologisk holdning
   • et sæt fysiske øvelser
   • en sund kost at spise, skal du føre en dagbog og notere listen over fødevarer, du spiser i løbet af dagen;
   • et sundt stofskifte kan ikke være korrekt med en skarp begrænsning fra mad, sådan stress fremkalder mere glæde i fordøjelsessystemets arbejde og ikke vægttab;
   • sukker indeholder tomme kalorier og forhindrer vægttab;
   • produkter lavet af hvidt mel fremkalder oprettelsen af fedtceller, som deponeres ekstra centimeter på din figur;
   • fuldkorn og korn er en kilde til vitamin B, har en positiv effekt på metabolismen af kulhydrater i kroppen;
   • fuldstændig fedtfri mad vil ikke give meget udbytte, så du skal spise mejeriprodukter med en lav procentdel af fedt;
   • fede kød og pølser skal erstattes med kød fra kalkun, kylling, kalvekød, fisk.
   • Det andet punkt lyder:
    • ingen overspisning
    • vi spiser flere gange om dagen i små portioner;
    • drik rent vand mellem måltiderne.
  flad mave efter at have tabt sig på din yndlingsdiæt

  Kost Favorit anmeldelser og resultater

  Første anmeldelse, pige 25 år

  Denne pige, i en alder af 25 år, er allerede blevet mor til to smukke børn. Moderskab er vidunderligt, selvom figurens parametre er udvidet og steget. Men den unge mor besluttede ikke desto mindre at tage denne situation under sin egen kontrol. For at gøre dette tilmeldte hun sig en gruppe brugere af favorittdiet i sin hjemby, gik på kurser og holdt en samtale med en ernæringsekspert. Efter en og en halv eller to uger var pigen svær at genkende. Hun blev pænere, tabte sig, hendes øjne blev mere udtryksfulde og smukkere. Og alt dette takket være en uges diæt og regelmæssige komplekse øvelser.

  For sig selv besluttede hun - ikke mere junkfood, mad før sengetid, misbrug af fede, søde og stivelsesholdige fødevarer, kun sund mad og en masse frisk frugt og grøntsager. En sådan lektion vil gavne alle dem med en sød tand og overvægtige mennesker.

  Ernæring er en fornøjelse, der giver kroppen energi, giver den energi og et ønske om at leve videre, og overspisning vil ikke kun forværre situationen, men også forårsage mange sekundære lidelser, der uundgåeligt vil påvirke alles helbred.

  I dag er hun ved fuld sundhed, har en smuk slank krop. Tak til din yndlingsdiæt for din bekymring!

  Den anden anmeldelse, pigen er 22 år gammel.

  Hun elskede altid at spise lækkert og tænkte aldrig på ekstra pund, indtil der var for mange af dem. Først var hun lidt ked og bedrøvet, fordi veninderne i nærheden gjorde narr af hendes parametre og endog bebrejdede hende for at bringe sig selv til en sådan tilstand i en ung alder.

  Så hun kunne ikke udholde det og besluttede at bringe alle med, at hun kunne tabe 15 kg. Og hun beviste det først og fremmest for sig selv.

  Jeg kunne ikke tro, da jeg kiggede i spejlet og så en slank sexet krop, jeg var meget glad for, hvad der skete. Jeg ville synge, danse, hoppe af glæde. Vennerne var simpelthen bedøvede og målløse, da de så mig så forbløffende, og mændene begyndte at se sig omkring og kaste sidelange blikke. Alt er bare godt, livet er vendt tilbage! Jeg er den lykkeligste person i verden!