Hurtige måder at tabe 10 kg på en uge

slank pige efter at have tabt sig

At tabe sig dramatisk er stressende for kroppen, så det er bydende nødvendigt, at du spiser en sund og afbalanceret diæt, mens du slankekure. Udmatt dig ikke med komplekse træningsprogrammer og en for begrænset menu til at tabe 10 kg om ugen. Denne tilgang vil forårsage uoprettelig sundhedsskade. Et sikkert program skal bestå af en individuelt tilpasset diæt og motion for at forbrænde fedt. Overholdelse af en sådan plan er meget lettere, mere effektiv og gavnlig for kroppen.

Hvordan sker hurtigt vægttab?

At tabe 5 kg eller endda 10 kg om ugen er ægte, men ikke kun fedt vil gå sammen med vægten. På trods af at det meste af massen er fedt, vil kroppen også miste en stor procentdel af vand.

Dette skyldes til dels, at spiser og motion med lavt kalorieindhold kan sænke insulinniveauet, hvilket tvinger kroppen til at slippe af med oplagrede kulhydrater, der binder vand. Kroppen kan kun opbevare ca. 300-500 gram kulhydrater i en form kendt som glykogen. Stoffet bevarer imidlertid et volumen vand, der er 3 gange mængden af kulhydrater. Ved at sænke insulinniveauet frigiver nyrerne overskydende natrium, hvilket hjælper med at tilbageholde vand i kroppen. Sammen med et fald i massen af fedt og vand går vægten væk på grund af manglen på tung mad i kosten.

Universelle måder at slippe af med ekstra pund

Du behøver ikke gå på en streng diæt for at begynde at tabe sig. Ikke altid passer den samme metode til forskellige mennesker, men der er flere løsninger, der ikke kun hjælper med at tabe sig, men også holder den ønskede form.

Overholdelse af de grundlæggende principper for en sund livsstil bliver en sund vane for både voksne og børn:

Slankende metode Beskrivelse
Aktiv livsstil Det er nok at gå i den friske luft ofte og gå op ad trappen i stedet for en elevator til at forbrænde flere kalorier. En aktiv livsstil mætter kroppen med ilt, hvilket fører til et fald i stressniveauer
Kost mad Kost involverer en komplet revision af diæt og spisevaner. Undgå usunde fødevarer og skifte til mad med lavt kalorieindhold påvirker i høj grad vægttabshastigheden. Dette er grunden til, at de fleste kostvaner er baseret på grøntsager, frugt, fisk og koldt kalorieindhold. Du kan spise mad med et negativt kalorieindhold - selleri, kål, gulerødder osv. Kroppen bruger mere kalorier på deres assimilering, end den får fra denne mad
Sportsaktiviteter En lille øvelse i løbet af dagen og aftenen hjælper dig med at tabe dig. Hvis du inkluderer specielle træningsprogrammer i dit program, kan du fjerne mave og sider
Indpakning På grund af en passiv livsstil og en stigning i fedtlaget vises cellulite på lårene. Kost alene vil ikke være i stand til at fjerne appelsinskal; wrap med folie er påkrævet. Proceduren inkluderer skrubning og påføring af en fedtforbrændingsgel på huden. Du kan medtage det i et vægttabsprogram for at forbedre effekten.
Drik mere væske Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Det holder huden og kroppen i god stand og hjælper også med at tabe sig. Væsker som mælk, kefir, grøn te, kaffe og frisk juice øger stofskiftet og reducerer kalorieindtaget
Korrekt søvn Det tilrådes ikke at gå i seng efter 12 timer, da søvnkvaliteten forringes. Du skal spise mindst 2 timer før du går i seng. Søvn skal vare mindst 8 timer. Ved at følge retningslinjerne vil kroppen have mere energi til at forbrænde kalorier.
Reduktion af kalorieindtag Kalorieoptælling er grundlaget for korrekt vægttab. Hvis der forbruges mere om dagen, end kroppen kan forbruge, begynder fedt at ophobes under huden. For at tælle kalorier skal du veje og registrere alle de fødevarer, du spiser. Det tilrådes ikke at drikke højt kalorieindhold, da de hurtigt fordøjes, sult dukker snart op igen. Te og kaffe foretrækkes i stedet.

Liste over fedtforbrændende kostvaner

Der er mange forskellige typer af hurtige vægttabskostvaner. I de fleste tilfælde tilskrives effekten en radikal diætbegrænsning. På grund af dette oplever kroppen alvorlig stress, følelsesmæssig tilbagegang, hvilket normalt fører til et sammenbrud.

Når du vælger en diæt, er det værd at foretrække blide muligheder, der giver kroppen næringsstoffer.

Hårde diætregimer udelukker ofte store mængder mad, hvilket fører til mangel på essentielle vitaminer og mineraler. Faktisk vil det være nok til helt at eliminere sukker, junkfood og hurtige kulhydrater. På trods af den høje energiværdi giver sådanne produkter ikke nogen fordele for kroppen og opbevares i form af overskydende fedt.Den bedste mad at spise er grøntsager, frugt og korn.På grund af den lange absorption og høje næringsværdi oprettes ofte monodieter baseret på disse produkter.

Enkeltprodukt diæt

En effektiv måde at hurtigt tabe sig derhjemme er en monokost.Grundlaget for kosten er normalt en mad. Du kan sikkert begrænse menuen i 7 dage. Fordele ved en mono diæt:

 • ingen grund til at tælle kalorier;
 • indholdet af en enorm mængde næringsstoffer i de fleste grøntsager og frugter;
 • rensning af kroppen og eliminering af hudfejl;
 • mangel på sult;
 • budget.

Boghvedediet består hovedsageligt af kogt boghvede. Ud over vand kan du drikke fedtfattig kefir og også spise en lille håndfuld tørrede frugter som en snack. Hvis der opstår svimmelhed eller ubehag, skal du fortynde maden med vandige frugter og bær. Det er vigtigt at opretholde vandbalancen i kroppen for at undgå forstoppelse. I betragtning af diætens stivhed bør den ikke følges mere end en gang om måneden. Hvis du kun spiser boghvede, kan du tabe op til 7 kg om ugen.

Havre kostgiver dig mulighed for at spise havregryn kogt i vand i enhver mængde. Om morgenen er det tilladt at tilføje en håndfuld tørrede frugter og nødder til grøden for at give skålen en sødlig smag. I anden halvdel kan du spise sur frugt og kogte grøntsager. Et glas kefir før sengetid er også tilladt. Ofte er det usikkert for dit helbred at holde sig til havregryn.

Agurk kostindeholder den mindste mængde kalorier, da en agurks energiværdi er 16 kcal pr. 100 g. En sådan ernæring har en afladningseffekt på kroppen. I betragtning af kostens knaphed anbefales det imidlertid ikke at overdrive det med fysisk aktivitet, da kroppen kan føle svær svaghed og træthed. At tage vitamintilskud for at opretholde muskeltonus skader ikke.

Kefir-æble diæter strengt forbudt for mennesker med høj surhedsgrad i maven.Essensen af ernæring er vekslen mellem kefir og æbler. Under et måltid kan du ikke spise mere end 2-3 frugter og 1 glas drikke. Æbler må forbruges i enhver form, f. eks. Bagt eller revet.

Lægernes metodologi

Hvis du har brug for sikkert og sikkert at tabe sig derhjemme, er den mest passende mulighed en diæt udviklet af læger.Oprindeligt blev teknikken ordineret til patienter med problemvægt inden større operationer for at undgå mulige komplikationer.

Der er to versioner af programmet: i 7 dage, som hjælper med at forbrænde op til 10 kg fedt, og en to-ugers metode, der fjerner op til 15 kg. Kosten inden for kosten inkluderer mineralvand, skummetmælk, æbler, grøntsager, te.

Mayo Ernæring Opskrift

Mayo-princippet er baseret på en særlig fedtforbrændende suppe.Du skal spise det hver dag og i ubegrænsede mængder. På grund af det faktum, at suppen er nærende og lav i kalorier, kan du gå på diæt næsten hver måned. Hvis 7-dages-programmet afbrydes, skal du starte forfra for at få resultatet.

I en uges sådan mad kan du kaste fra 5 til 10 kg. I modsætning til andre diæter med lavt kalorieindhold får fedtforbrændende suppe dig ikke træt eller utilpas. Denne skål kræver 6 løg, flere tomater, 1 kålhoved, 2 grøn peberfrugter, en masse selleri, 500 ml vegetabilsk bouillon. Du skal skære grøntsagerne i små stykker og hælde over bouillon, krydre med salt, peber og (om ønsket) karry eller varm sauce. Simmer alt over høj varme i 15 minutter, reducer derefter varmen og fortsæt madlavningen, indtil grøntsagerne er kogte.

Suppe skal spises hver gang du føler dig sulten. Men spis ikke udelukkende på denne skål. Det vil være nyttigt at fortynde kosten med andre fødevarer.

Proteinrig ernæring

På grund af manglen på kulhydrater og fedt i kosten begynder kroppen at bruge sine egne fedtreserver til energi.Protein ernæring består af proteinrige fødevarer såsom kød, æg, mælk, fisk og protein shakes.Hovedværdien er deres ernæringsværdi, takket være hvilken du ikke kan føle sult i lang tid.

Overholdelse af en proteindie er højst tilladt i 14 dage, hvorefter der kræves en pause på 3-4 måneder. Dette er nødvendigt for at undgå proteinforgiftning. Dybest set går 4-5 kg rent fedt væk efter en uges diæt. For at konsolidere resultatet har du brug for et andet kursus.

Forbrænding af fedt med væske

En flydende diæt kan kaldes et alternativ til en faste dag, da al mad kommer i en let fordøjelig form, kan maven hvile og rydde.Der er mange typer vandregimer. Du kan drikke frisk juice, smoothies, vand, mejeriprodukter, protein shakes og fedtforbrændende supper.

Det ugentlige forløb af drikkekosten består udelukkende af flydende mad med lavt kalorieindhold. Det er værd at overveje, at under en sådan diæt kan størrelsen på maven falde lidt på grund af et markant fald i belastningen. Derfor, efter afslutningen af kosten, vil kroppen blive mættet med mindre spist mad. Som et resultat vil de forbrændte kilo ikke være i stand til at vende tilbage.

Den populære kefir-diæt er også på listen over flydende mad. Hun høres normalt, når der er behov for et presserende og sikkert vægttab.Kefir diætbestår oftest af at drikke en liter flaske af drikken i løbet af dagen.Undertiden er væskemængden begrænset til 500 ml om dagen. En sådan diæt kan dog forårsage dehydrering med alvorlige konsekvenser. Du kan drikke rent vand og urtete uden begrænsning. Det er også tilladt at fortynde kosten med proteiner med lavt kalorieindhold.

Superhurtigt vægttab

Intermitterende faste eller faste er et andet effektivt og gennemprøvet værktøj til forbrænding af fedt.For at gøre dette er det nødvendigt at reducere forbruget af kalorier, og det er bedre at udelukke dem fuldstændigt. Der er mange forskellige muligheder, såsom en 16-timers hurtig med et 8-timers vindue til energipåfyldning eller en 20-timers fast med et 4-timers vindue.

Denne metode til at tabe sig er ikke egnet til mennesker med alvorlige lidelser i fordøjelsessystemet. Det er uønsket at foretage sådan aflæsning mere end en gang om måneden. I et løb kan du tabe op til 3 kg.

6 kronblade

Dette er en usædvanlig form for vægttab. Først skal du skære 6 papirblade og kombinere dem til en fuld blomst. Hver skal underskrives med en af de foreslåede monodieter (fisk, grøntsager, kylling, korn, hytteost, frugt). De skal overholdes i den viste rækkefølge uden undtagelser. Som en del af kosten kan du tabe dig med 0, 5-1 kg om dagen.

6-dages-programmet følger også princippet om separate måltider. Der forbruges et protein eller kulhydratprodukt til hvert måltid. Denne metode hjælper med at nedbryde mere fedt. Dybest set letter hurtigt vægttab ved overholdelse af en monodiet. Også maven kan ikke vænne sig til et bestemt produkt på kort tid, derfor er den i en konstant tilstand af stress og forbrænder mere energi.

Maya Plisetskayas diæt

Der lægges vægt på at spise protein mad og træne hårdt. Protein skal helst komme fra kilder med lavt fedtindhold. Den hurtige effekt sikres ved fravær af kaffe, kakao og chokolade i kosten. Ud over det faktum, at chokolade og kakao indeholder meget kalorier, indeholder de stoffer, der forstyrrer vand-saltbalancen. Kaffe bevarer meget vand, og med hårde træningsprogrammer intensiveres effekten kun.

Det er nødvendigt at fjerne slik, stegte fødevarer, fedt kød helt fra kosten. På grund af det høje sukkerindhold er tørrede frugter forbudt. Dette reducerer mængden af stoffer, der fører til væskeretention. Tilføjet til denne liste er kartofler, tomater og ægplanter. Det menes, at de er dårligt fordøjet og forårsager fordøjelsesproblemer.

Menuen indeholder mange lækre og sunde produkter:

 • grønne grøntsager (broccoli, savoykål og blomkål, spinat, salat);
 • korn (byg, linser, brun ris);
 • hvid mager fisk.

Retter kan bages, koges og koges. Det vigtigste er, at den kogte mad forbliver lav i kalorier. Bliv ikke båret med olie - du kan ikke bruge mere end 1 spsk. l. vegetabilsk olie om dagen. Alle korn koges i vand, der tilsættes ikke salt. Hvis du vil have noget mere lækkert, kan du hælde citronsaft og hugge persille eller dild i grød. Ethvert krydderi er strengt forbudt.

Afslutter kosten

En velgennemtænkt udgang fra en anstrengende diæt er i stand til at konsolidere resultatet uden at returnere vægten. Hvis du tager denne etape let, kan du miste alle præstationer. Meget vil afhænge af den psykologiske tilstand hos personen efter kosten. Efter et vellykket vægttab på 5 eller endda 10 kg vinder han ofte dobbelt så meget. Denne tilgang fører ingen steder og kræver en seriøs revision af den personlige holdning til din krop og målet om at tabe sig.

Metoden til at komme ud af en diæt med lavt kalorieindhold er enkel og består i gradvist at øge kalorieindtaget.Glem dog ikke principperne for at opretholde vægten. Det er bedst at fortsætte med at spise fraktioneret. I denne tilstand er der ingen følelse af sult, hvilket hjælper med at slippe af sammenbrud og opretholde vægten. I et specifikt tilfælde kan metodens funktioner variere.

Varigheden af tilbagetrækningen fra kosten beregnes ud fra kostens varighed ganget med 2.

Ulemper ved diætregimer

På trods af den høje effektivitetsprocent såvel som de mange forskellige diæter er drastisk vægttab ikke altid sundhedsskadeligt. Blandt de vigtigste symptomer på et dårligt diætrespons er:

 • En begrænset diæt kan forårsage sult i glukosen. Det kan let identificeres ved symptomer som nedsat reaktion og tænkeevne. Dette er ikke kritisk, medmindre der planlægges en vigtig begivenhed under kosten, hvilket kræver ædru og hurtig tænkning.
 • Hovedpine, pludselige blodtryksfald og depression er almindelige. I dette tilfælde kan du neutralisere symptomerne med en skefuld honning opløst i et glas varmt vand. Hvis sundhedstilstanden ikke forbedres, anbefales det at spise en håndfuld tørrede frugter eller skifte til et andet regime.
 • Afslutning af kosten tager cirka en uge, hvilket øger varigheden af diætet med lavt kalorieindhold.

Det er umuligt at tabe sig let. Denne proces kræver altid en stor indsats og viljestyrke.

Træningsprogram

Ud over at følge en diæt med lavt kalorieindhold er det vigtigt at lave korte træningsprogrammer derhjemme hver dag for at fremskynde dit vægttab. For at få de bedste resultater skal du tage en detoxdrink først om morgenen og begynde at træne. Overgangen til et intensivt tempo af træning sikrer vægttab uden slankekure. At tabe sig gennem træning er lige så effektivt for kvinder og mænd, og selv teenagere er tilladt. Bedste øvelser:

 • Gå og løbe.Vandring over lange afstande er en nem måde at tabe sig over hele kroppen. Anaerob træning er god for hjertet og hjernen. Skiftende gang og løb forbedrer blodcirkulationen, reducerer kolesterolniveauer og understøtter sundt vægttab. Denne kombination er bedst for dem, der ønsker at fjerne fedt fra underkroppen. Antager at gå i et moderat tempo (15 minutter) + jogging (10 minutter). Du skal gøre 3 tilgange.
 • Høje ben hævninger.Slankende træning i underlivet og benene. Høje forhøjninger forbrænder overskydende fedt og styrker hjertet. I en liggende stilling skal du løfte dine ben i en vinkel på 90 grader. Du skal starte med to sæt på 15 reps.
 • Kropsvægt squats.Dette er de bedste øvelser til forbrænding af mange kalorier på en kort tid. Uddannelsens effektivitet påvirkes af rigtigheden af dens gennemførelse. Squats skal udføres i 10 gentagelser på hvert ben.
 • Yoga.Det er en gammel og sund måde at genoprette indre harmoni og reducere vægten. Det gør kroppen mere fleksibel, forbedrer blodcirkulationen og øger stofskiftet. En cirkel med øvelser inkluderer en sekvens af 10 grundlæggende yogastillinger. Du skal lave 5-7 cirkler dagligt.
 • Åndedrætsøvelser.Den bedste måde at tabe sig uden en masse kræfter og tid er åndedrætsøvelse. Bare en øvelse kan hjælpe med at lindre stress, rense og slappe af i kroppen og derved sænke kolesterolniveauerne og muliggøre naturlig vægtøgningskontrol. Øvelsen udføres i 5 minutter, hvorefter du kan tage en kort gåtur.