Sådan taber du dig korrekt - de mest effektive metoder

Mister vægt gennem træning

Mange piger, der ikke er tilfredse med deres figur, står ofte over for spørgsmålet om, hvordan man taber sig korrekt for at forhindre skader på kroppen og opretholde resultaterne i lang tid. Der er mange metoder, der giver dig mulighed for nemt at afslutte overvægt, stramme mave, hofter, talje og samtidig forhindre dannelse af cellulite. Før du vælger en af vægttabsteknikkerne til dig selv, anbefales det at tage lidt tid og omhyggeligt læse kravene og reglerne. En sådan forsigtighedsforanstaltning giver dig mulighed for at undgå fejl, hurtigt afslutte de hadede kilo og nyde en smuk figur med forførende kurver i lang tid.

Hvor skal man begynde?

Medicinsk konsultation med en endokrinolog

Den første ting at gøre, før du begynder at slippe af med overvægt, er at besøge en endokrinolog. Hvis fedme fremkaldes af sygdomme i det endokrine system, vil hverken diætbegrænsninger eller fysisk aktivitet være i stand til at klare kropsfedt. Den eneste måde at tabe sig på er at gennemgå et behandlingsforløb og derefter prøve at tabe igen.

Medicinsk konsultation er en nødvendig foranstaltning, hvis selv kostvaner eller øget aktivitet i lang tid ikke hjælper med at klare overskydende pund. Det ville være nyttigt at besøge en ernæringsekspert. Lægen vil forklare, hvad det rigtige vægttab er, hjælpe med at korrigere kosten, udgøre et sæt øvelser, der hjælper med at forbrænde fedt.

Sådan taber du dig ordentligt - praktisk råd

Overgangen fra usund mad til sund

For at slippe af med ekstra pund på kort tid anbefales det at ty til en omfattende metode. Sultestrejker, udmattende monodieter, intens sport vil gøre kroppen mere skade end gavn, så inden du taber dig, skal du finde ud af, hvordan du løser problemet korrekt.

Nyttige tip til hurtig kropsformning består af få punkter:

 • rydde op i den daglige diæt
 • øge fysisk aktivitet
 • revidere den daglige rutine.

Hvis vægttab opstår uden at opgive skadelige produkter, sport, god hvile, vil det tage lang tid at forvente positive resultater.

Ved du? Du bør ikke vælge metoder, der tilbyder at klare kropsfedt på kort tid - at tabe sig skal være så behageligt som muligt. Ellers vil forsøget på at klare de hadede pund hurtigt kede sig, og du bliver nødt til at vende tilbage til din tidligere livsstil.

Skift din diæt

Kost mad til effektivt vægttab

Hvis du vælger den rigtige diæt, vil afsked med overvægt ske på kortest mulig tid. For effektivt vægttab behøver du ikke skille dig ud med dine yndlingsfødevarer - med korrekt tilberedning og spisning i små portioner vil korrektion af kosten ikke skabe problemer. Blandt fordelene ved en sparsom diæt - sammen med afbrænding af fede aflejringer får kroppen betydelig fordel - metaboliske og fordøjelsesprocesser vender tilbage til det normale, nogle organers arbejde forbedres. Et andet plus med korrekt nærende ernæring er, at effektiviteten øges, træthed og tab af styrke ikke forstyrres - kroppen modtager alle de stoffer, der er nødvendige for normal funktion.

Morgenmad Mellemmåltid Aftensmad Eftermiddagsmad Aftensmad
Mandag To-æg-omelet, vegetabilsk salat (dressing med lidt olie), grøn te Et halvt æble, hjemmelavet yoghurt med lavt fedtindhold (ingen sukkerholdige ingredienser, ingen frugt) Kogt kyllingebryst, to brød, grøntsagsskæring Et halvt æble med yoghurt Kyllingebryst, grøntsagssalat, kefir
tirsdag Grøntsagssalat med knekkebrød Strimlet cottage cheese (fedtfattig), en halv banan Grøntsagsalat, brød Hytteost, banan (halv), en håndfuld tør frugt Skivede grøntsager, knækbrød eller sort brød med klid
onsdag Bagt fisk, stuvede grøntsager, brød Halvpære, yoghurt eller gæret mælkedrik Bagt fisk, grøntsagsgryderet, et stykke sort brød Pære (halv), drikker yoghurt Bagt fiskeskive, grøntsagsskiver, urtedrik
torsdag Vinaigrette, brød, kogt tun En halv banan, revet cottage cheese Vinaigrette, dampet tun Hytteost, en halv banan Tun (kogt, dampet), vinaigrette
Fredag Kogte æg (2 stk. ), Grøntsagsskiver eller frugtskiver, grøn te Hytteost, et halvt grønt æble Kogt kylling med grøntsagssalat Hytteost med æble, kefir Vegetabilsk skåret, kogt kyllingebryst
lørdag Bagt mager fisk, grøntsagssalat En håndfuld mandler med yoghurt Ægomelet, frugtskæring Halv grapefrugt, kefir Kogt fisk, grøntsager, krydret med olie
Søndag Kogte æg, frugtskæring Kefir med en halv pære Kogt fisk, let salat Æble (halv), kefir Kyllingebryst med grøntsager

Opmærksomhed! Hovedreglen for kosten er at spise små portioner (ikke mere end 200 gram). Drik rigeligt med væske hele dagen. Det er ikke nødvendigt kun at bruge vand - urtedrikke, grøn te, mineralvand (uden gas) er ikke mindre nyttige.

Begynd at træne

Vægttab træning

Selv den hårdeste diæt vil være ubrugelig, hvis du ikke øger fysisk aktivitet. Du kan effektivt tabe dig ikke kun ved hjælp af anstrengende øvelser i fitnessrummet eller på stadionet, men også med enkle øvelser, der er nemme at lave derhjemme.

Et sådant sæt øvelser bidrager til kompetent vægttab:

 • Opvarmning. Tillader kroppen at forberede sig på stress, forhindrer strækmærker, skader, varmer op. Gå på plads, løft dine ben højt, sæt dig ned flere gange, drej kroppen, bøj.
 • Planke. Giver dig mulighed for at holde alle dele af kroppen i god form, stramme muskelvæv og hjælper med at forbrænde fedt. Tag en liggende stilling, bøj dine arme, hvil dine øvre lemmer sammenbundet i næver på overfladen. Kroppen skal være aflang, som en snor, men stram ikke halsen for meget. Fix positionen, indtil kroppen begynder at brænde.
 • Armbøjninger. Udfør 15-20 push-ups fra overfladen, og prøv at stamme alle muskelgrupper.
 • Squats. De træner musklerne i hofter, balder og mavemuskler. Squats med knæ og lige ryg er især nyttige.
 • Sving dine ben. Lig på din side, løft skiftevis højt (med fiksering) underbenene.

Mister vægten ved hjælp af sportsøvelser advarer piger om, at hvert sæt øvelser skal afsluttes med afslappende bevægelser, der gør det muligt for musklerne at bevæge sig væk fra stress. Det er nok at gå rundt i lokalet, lave langsomme gynger med hænderne, dreje rundt med hovedet.

Især skal du ikke blive involveret i træning - tre eller fire gange om ugen er nok. Lektionens varighed er op til en halv time. Det anbefales at tage pauser mellem tilgange - 30-40 sekunder.

Det er tilladt at drikke vand mellem øvelserne, men i små mængder - kun en eller to slurke. Væske fremmer stofskiftet, så afbrænding af fedtvæv vil forekomme i høj hastighed.

Ved du? Hvis du ikke har nok viljestyrke eller tålmodighed til regelmæssige øvelser derhjemme, anbefales det at tilmelde dig sport eller orientalske danse, svømning. Aktiviteter, der er behagelige for sjælen, vil helt sikkert give de ønskede resultater - fedtvæv begynder at smelte hurtigt.

Hvad kan du købe på apoteket?

Hvis en pige taber sig gennem kost eller motion, bør du ikke bruge specielle lægemidler, der forbrænder fedt. Kraftige medicin ordineres kun til fedme, alvorlige problemer med overvægt. Kun en læge ordinerer piller - uden en ernæringseksperts anbefaling bør du ikke bruge nogen midler, konsekvenserne vil være meget dystre.

De mest effektive fedtforbrændende stoffer, der tilbydes af apoteker, er:

 • Et lægemiddel, hvis aktive komponent er et stof, der blokerer lipase (et enzym, der produceres af maven og tarmene). Fås i kapselform. Aktiverer nedbrydning af fedt, forhindrer ophobning af fedtvæv. Det har mange kontraindikationer - leverpatologi, nyresygdom, diabetes mellitus, galdestasis. Forårsager ofte bivirkninger - afføring, alvorlig mavesmerter, øget gasproduktion. Du kan evaluere lægemidlets arbejde på en ti-punkts skala ved 7 point.
 • Et af de mest efterspurgte og effektive lægemidler til vægttab. Den aktive ingrediens er sibutraminhydrochloridmonohydrat. Fås i kapsler. Påvirker mæthedscentret i hjernen og bremser sultfølelsen og reducerer appetitten. Under indflydelse af lægemidlet accelereres nedbrydningen af fedtceller, metaboliske processer aktiveres. Blandt ulemperne er et stort antal forbud. Det anbefales ikke at bruge stoffet til sygdomme i skjoldbruskkirtlen, hjerte, trykstød, fedme, fremkaldt af et overskud af hormoner. Bivirkninger - hurtig hjerterytme, forhøjet blodtryk. Vurderingen af lægemidlet er 10 point.
 • Lægemidlet anbefales ofte af ernæringseksperter til kvinder, der søger effektivt og hurtigt at tabe sig. De aktive ingredienser (sibutraminhydrochloridmonohydrat, mikrokrystallinsk cellulose) sløser sultfølelsen, forbrænder fedtceller og fremmer fordøjelsen. Tabletternes egenart er det lille antal forbud. Det anbefales ikke at bruge medicinen til hjertesygdomme, blodkar, med lægemiddelbehandling. Bivirkninger - trykstød, mundtørhed, søvnproblemer, hovedpine. Vurderingen af lægemidlet er 9 point.

Ved brug af ethvert middel til at tabe sig anbefales det at være forsigtig med ikke at overskride doseringen eller antallet af doser. De første dage efter brug af stofferne skal du overvåge kroppens reaktion - hvis der opstår bivirkninger, skal du straks stoppe processen, konsultere en læge.

Begynd at bruge sportsernæring

I processen med at tabe sig kan du ty til sportsernæring, men denne metode anbefales normalt til folk, der stræber efter kropsperfektion - tonede elastiske muskler uden en dråbe fedt. Vitaminkomplekser, fiskeolie, præparater med protein er en lille del af de væsentlige elementer, der skal indtages dagligt.

Før du begynder at tage specielle lægemidler, er det bedre at forstå funktionerne i hver af dem:

 • Proteiner. Brug af stoffer giver dig mulighed for at øge mængden af protein, hvilket kun er vanskeligt at få fra mad. Det er protein, der er byggematerialet, der bygger strukturen i muskelvæv. Tilstedeværelsen af aminosyrer fremmer nedbrydningen af fedt - næringsstoffer fra mad genereres til energi, hvilket bidrager til hurtig muskelopbygning.
 • Fisk fedt. Kilden til fedtsyrer er fiskeolie. Du kan ikke undvære syrer i sportsernæring - aktive elementer bidrager til nedbrydningen af fedtvæv og opbygger muskelvæv. At spise fiskeolie hjælper med optagelsen af protein, som er ansvarlig for muskelstyrkning.
 • Vitaminkomplekser. Strenge kostvaner tillader ikke at kompensere for manglen på alle de stoffer, der er nødvendige for menneskekroppen. Takket være dette nedbrydes fedtvæv langsomt - vægttab opstår på bekostning af muskelvæv. For at forhindre muskelforringelse anbefales det at tage vitaminer - det er den eneste måde at forhindre uønskede virkninger på.

Det anbefales ikke at bruge sportsernæring alene for at tabe sig - du skal først konsultere en ernæringsekspert, træner. Fejl i brugen af proteiner, vitaminkomplekser kan føre til uventede og ubehagelige komplikationer.

Spørgsmål til specialister

Resultaterne af en pige, der har tabt sig under tilsyn af en specialist

Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at studere alle kravene og reglerne for at tabe sig selv, mens du sidder derhjemme og bladrer gennem magasiner eller kvinders websteder. Den nemmeste måde at finde ud af alt om kostvaner, sportsaktiviteter er at stille et spørgsmål til en specialist. Vi tilbyder dig at blive bekendt med svarene på de mest almindelige spørgsmål, der ofte opstår hos kvinder, der bare planlægger at tabe sig.

Hvor meget kan du tabe i løbet af en måned? Anbefalede normer

Mange piger mener, at det er bedre at tabe sig hurtigt, og til dette bruger de strenge diæter (de sulter eller nægter helt de produkter, der er nødvendige for kroppen), gå i sport inden udmattelse, ty til sportsernæring. Ernæringseksperter advarer mod ikke at gøre dette. De kilogrammer, der hurtigt var væk, vender ikke mindre hurtigt tilbage straks efter diætens afslutning. Det er bedre ikke at være grådig - det anbefales at tabe ikke mere end 10 kg om måneden - det er nok, så kroppen ikke er stresset. For at tabe sig derhjemme med 8-10 kg behøver du ikke lægge en masse kræfter og udtømme kroppen - selv fraktioneret eller separat ernæring vil være nok til at korrigere tallet.

Hvordan fremskyndes fedtforbrænding?

Hvordan fremskyndes fedtforbrændingsprocessen korrekt og effektivt for ikke at skade dit helbred? De vigtigste krav for at slippe af med fedme er diætkorrektion, øget aktivitet, god hvile. Det anbefales ikke at fremskynde processen - jo hurtigere fedtet forsvinder, jo mere stress udsættes kroppen for. Brug af farmaceutiske lægemidler, der fremmer fedtforbrænding, er ikke en mulighed, der er for mange farer skjult af stærke stoffer. Du bør heller ikke bruge tvivlsomme midler, der tilbydes på Internettet - du kan forårsage betydelig sundhedsskade.

Hvis du virkelig vil fremskynde fedtforbrænding, er det bedre at ty til urteafkog, der øger metaboliske processer, forbedrer stofskiftet og assimilering af mad. Det anbefales også at nægte at rejse i bil, bus, elevator - at bevæge sig til fods. Der er også en række metoder, der er harmløse for kroppen, der fremmer vægttab - speciel massage, kosmetiske indpakninger, vandprocedurer. Den største fordel ved sådanne hjælpemidler er, at hurtigt vægttab ikke påvirker huden, de forbliver stramme og elastiske.

Produktion

Overvægt er et problem, som næsten hver anden person på planeten står over for. Man bør ikke forvente, at fedtvæv begynder at smelte af sig selv - uden ernæringskorrektion, særlig træning og tilstrækkelig søvn fungerer det ikke at slippe af med de hadede kilo. Det er ikke nødvendigt at komponere en diæt, et sæt øvelser på egen hånd - ved hjælp af en træner eller en ernæringsekspert vil du være i stand til at opnå de ønskede resultater meget hurtigere.

Du bliver nødt til at gøre en stor indsats, men prøv ikke at tabe dig hurtigt - det er bedre at handle langsomt men med tillid. Dette lettes af korrekt ernæring, som hurtigt bliver en vane og vil have en gavnlig virkning ikke kun på figuren, men også på sundhedstilstanden. Dit humør vil blive bedre, din hud vil se sund ud, dit hår vil skinne med styrke, og din effektivitet vil stige. Sportsøvelser hjælper med at opretholde resultater og styrke musklerne - kroppen bliver slank og fit.