Slankeprocedurer i saloner - effektiviteten af ​​kosmetiske kropsformningsprocedurer

Sammen med ernæringskorrektion og sport giver specielle procedurer til vægttab i saloner et lige så effektivt resultat. Der er mange af dem - nogle er kun rettet mod at forbedre hudens tilstand, mens andre påvirker fedtlaget. Enhver art er kendetegnet ved visse effekter og fordele. Læs mere om de mest effektive procedurer til at tabe sig fra oplysningerne med billedet nedenfor.

Slankende kosmetiske procedurer

Alle procedurer, der fremmer vægttab, er opdelt i kosmetik og hardware. Sidstnævnte er mere effektive til at opnå resultater, men de er ikke så sikre, fordi de har et større antal kontraindikationer. Af denne grund vælger mange kvinder slankende skønhedsbehandlinger i saloner. De er kendetegnet ved en mild og afslappende effekt. Disse procedurer omfatter:

 1. Bad. Høj temperatur øger blodcirkulationen og fremskynder derved fedtforbrændingsprocessen.
 2. Cedar phyto tønde. Det er en mini-sauna. Sigter på at fjerne overskydende væske, reducere forekomsten af cellulite.
 3. Wraps og masker. Disse procedurer minder meget om hinanden. De er varme eller kolde. Inden selve sessionen bliver kroppen skrubbet og derefter dækket med professionelle produkter, som inkluderer en thalasso-aktivator. Indpakningen virker på cellulite, fjerner giftige stoffer, nærer huden.
 4. Massage. Den kosmetiske natur er overvejende manuel. En anden type er akupunktur, som påvirker kroppens særlige aktive punkter. Massageprocedurer frembringer effekten af lymfedrænage - forbedrer blodgennemstrømningen, opstrammer kropskonturer og reducerer cellulite.

Procedurer for slankehardware

Hvis du vælger hardware vægttab, kan man håbe på et mere effektivt resultat, men sådanne procedurer er dyrere end simple fra kosmetologi. De har alle forskellige måder at virke på kroppen på. Nogle hjælper med at opnå resultatet gennem elektrisk strøm, andre gennem kulde. Der er procedurer baseret på ultralyd eller specielle dåser, der skaber et vakuum. Af de mest effektive salonprocedurer kan følgende skelnes:

 1. Mesoterapi. Det består i indførelsen af specielle blandinger af biologisk aktive stoffer under huden, som fremskynder processerne med fedtnedbrydning.
 2. Kryoterapi. Denne session i salonen består i at udsætte huden for kulde lokalt (kryoelektroforese) eller generelt (kryosauna).
 3. Ozon terapi. Det er processen med at indføre et præparat fra en kraftig ozonoxidator i fedtlaget. Takket være ham smelter fedt i problemområder.
kryoterapi til vægttab

LPG massage

Denne procedure er indiceret til cellulite, lav hudelasticitet, ødem og lokale fedtdepoter. Det uønskede lag i problemområdet strammes med specielle ruller. Der skabes en vakuumeffekt under dem, på grund af hvilken huden æltes. Som et resultat stimuleres blodcirkulationen, metabolisme i celler forbedres. Effekten vil være mærkbar selv efter en session. Det anbefales at gennemføre 6 af dem i alt for at konsolidere effekten.

LPJI massage udføres kun over en speciel dragt, som bæres før sessionen. Den består af et elastisk endermologisk væv, der sikrer procedurens hygiejne. Derudover reducerer dragten smerter, når enheden glider hen over kroppen, forhindrer huden i at strække sig for meget. Virkningen af vedhæftningene kan være forskellig - fra afslappende til aggressive, "brækkende" fedtceller.

LPG vakuum rulle massage

En anden type salonprocedure, hvortil der bruges en massage med et LPG-apparat, er lipomassage. Det udføres uden en speciel dragt på åben hud ved hjælp af anti-cellulite kosmetik og specielle olier. Forskellen på proceduren er, at den hjælper med at rense epidermis fra liderlige skæl. Derudover frigives der uden jakkesæt mere sved og talgkirtelekstrakt, dvs. slagger og toksiner frigives mere aktivt. Her er nogle flere karakteristika ved lipomassage:

 1. Vakuummassage har en stærkere effekt på arbejdet i det centrale og perifere nervesystem. Dette forbedrer metaboliske processer.
 2. Rullemassagemaskinen er udstyret med metaldele, der let glider på åben hud, især olie.
 3. Påføring af anti-cellulite-formuleringer direkte på huden hjælper med at fugte huden yderligere.
 4. Ved massage uden jakkesæt, kan specialisten bedre se problemområder og deres ændringer.

Slankemassage

Professionel aktuel massage til vægttab kaldes myostimulering. En speciel sugekop - elektroder - er fastgjort til den menneskelige krop i området af de større muskler. Mikrostrømme føres gennem dem, hvilket skaber en belastning, der ligner den, der er typisk for træning i fitnesscenteret. Dette får musklerne til at trække sig sammen og derved spilder kalorier (op til 2000 pr. session) og forbrænder fedt. Myostimulering har en højere pris, men det er en af de mest effektive. For et godt resultat anbefales det at gennemgå 10 sessioner. Forbudt under graviditet, kritiske dage og tumorer.

Kropsformningsprogram

Ingen mængde kost eller kropsindpakning hjælper dig med at slippe af med fedtcellen. De reducerer det kun, men med forkert ernæring øges volumen igen. Kavitation bruges til at bryde fedtcellens stærke membran og fjerne dens indhold. Funktionsprincippet for et sådant kropsformningsprogram ligner fedtsugning, når fedt fjernes i et specifikt problemområde. På grund af apparatets virkning dannes der bobler i fedtcellernes intercellulære rum. Så brister de og skaber en chokbølge. Dette ødelægger fedtcellen.

apparatmassage til vægttab

Fjernelse af mavefedt

Pressoterapi er et moderne alternativ til massage, fordi den erstatter 10 af hans sessioner på én gang. Du kan tabe op til 2-5 cm ad gangen Effekten af denne procedure for mave reduktion er baseret på det pres, som en person oplever, når han bærer en speciel dragt. Luft sprøjtes ind i det med pauser fra 0, 5 til 2 minutter, hvilket fører til øget blodcirkulation. Indtrykket er, at du har et korset på. Resultatet vil være eliminering af overskydende væske og vægttab. For at konsolidere effekten er det nødvendigt at gennemgå et kursus på 14 sessioner med en frekvens på 1 hver anden dag.

Slankende SPA-behandlinger

Saloner kan tilbyde andre interessante og underholdende måder at tabe sig på. Det er SPA-slankebehandlinger. Blandt dem skiller områder som wraps, bade, peeling og massage sig ud. Sidstnævnte er de mest almindelige. Massage kan kombineres med kropsindpakning, aromaterapi, peeling. Den manuelle mulighed giver en god effekt, fordi trykket mærkes bedre på denne måde, og kroppen slapper af. Af indpakningen er de mere behagelige og effektive:

 1. Chokolade. Forynger, fugter huden, hjælper med at reducere forekomsten af appelsinhud. Før proceduren i salonen dampes kroppen, skrubbes derefter og dækkes derefter med en chokoladesammensætning.
 2. Tang wrap. Den er ikke mindre populær i de fleste saloner. Fortynding af et specielt pulver med æteriske olier øger effekten af proceduren. Kroppen slapper af og er samtidig tonet.
chokolade slankepapir

Prisen på slankebehandlinger i saloner

Når du vælger en specifik mulighed fra ovenstående, er ikke det sidste kriterium prisen på slankeprocedurer i salonen. Det bestemmes ud fra flere faktorer. Omkostningerne afhænger af specialistens kvalifikationer og typen af procedure, graden af dens effektivitet, kompleksiteten af proceduren og de anvendte enheder.