Vandmelon diæt

Hvilken slags kostvaner bruges ikke af piger, der drømmer om en tynd talje og elastiske hofter. Vandmelon-diæt til vægttab er toppen af efterårsperioden, fordi det er på dette tidspunkt, at du ikke kun kan købe produktet billigt, men også nemt tabe sig ved at ty til sport derudover. Det lyder overraskende, men på en vandmelon diæt kan du tabe op til 10 kg overvægt pr. Uge - dette er hvad positive anmeldelser siger om vægttab ved brug af denne bær.

vandmelon til vandmelon diæt

Ernæringseksperter forbyder brugen af vandmeloner til vægttab - dette fremkalder alvorlige konsekvenser af glukoseindholdet i kroppen hos en person, der har tabt sig (der er en høj risiko for at udvikle diabetes). Sammenfattende: er det muligt at tabe sig med vandmelon? Det er muligt, men kun i overensstemmelse med eksperternes anbefalinger. Derfor skal du først gennemgå en undersøgelse af specialister og udelukke tilstedeværelsen af kontraindikationer for brugen af vandmeloner i store mængder til slankekure. De vigtigste anbefalinger og en beskrivelse af flere muligheder for vandmelon diæt vil blive givet senere i artiklen.

Produktets sammensætning

Det kvantitative forhold mellem vandmelonsammensætningen er 90% vand og 12% sukker, som inkluderer saccharose, glucose og fruktose. Det er det høje sukkerindhold, der gør vandmelondiet ineffektiv. Eksperter siger, at en kvinde i gennemsnit kan spise mindst 6 kg produkt i løbet af dagen - dette er omkring 2300 kcal, mens den tilladte daglige tillæg er 2500 kcal. Vandmelondiet anbefales til vægttab, hvis det tidligere daglige kalorieindhold var 4000 eller flere kalorier. Det viser sig, at folk med en stor mængde overvægt (mindst 20 kg over normen) virkelig vil være i stand til at miste alt, hvad der er overflødigt på bare en måned.

Blandt andet er følgende stoffer en del af den stribede bær:

 • mineraler - i store mængder (250 g vandmelon indeholder den daglige norm for magnesium);
 • pektinsubstanser - kan sænke kolesterolniveauet
 • proteiner - bidrager til mætning og dannelse af muskelfibre;
 • vitaminer i gruppe A, B, C;
 • fiber - normaliserer tarmfunktion;
 • antioxidanter - nogle af de sorter, der er tilgængelige i sammensætningen, kan løse problemer i kønsområdet.

Vandmelon diæt kan øge seksuel lyst hos mænd og løse deres problemer i kønsområdet. Dette skyldes det høje indhold af lycopen i sammensætningen. Så for at eliminere problemer skal mænd bare følge en vandmelon diæt i en uge.

Fordele og ulemper ved diæt

Vandmelon diæten har sine positive og negative aspekter, som man skal overveje, før man beslutter, om man skal følge den.

Fordelene ved vandmelon diæt inkluderer:

 • forbedring af stofskiftet
 • fjernelse af overskydende væske fra kroppen
 • fjernelse af toksiner og radikaler af alkoholholdige produkter;
 • mætning med mikroelementer;
 • reducere risikoen for at udvikle kræftceller
 • stimulering af kønsorganet.

På trods af de positive aspekter af vandmelon diæt har denne bær også negative aspekter for vægttab.

Ulemper inkluderer:

 • en signifikant stigning i belastningen på kønsorganet - hvis der er problemer i dette område, anbefales det ikke at bruge vandmelon med en diæt;
 • et højt sukkerindhold fører til en stigning i glukose i en persons blod - for diabetikere er vandmelon diæt forbudt;
 • under vandmelon-dietten, som med enhver monodiet, dannes en mangel på fedt og proteiner i kroppen og taber sig;
 • for nogle fremkalder vandmelon tværtimod en følelse af sult.

Dette er vigtigt: På grund af negative aspekter anbefales det ikke at overholde vandmelon diæt i mere end en uge - dette er den sikreste tid til at tabe sig og forhindre sundhedsskader.

Diætmuligheder

Hvis vi overvejer spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at tabe sig på en vandmelon, er det umuligt at svare positivt med sikkerhed. Der er dog anmeldelser fra folk, der var i stand til at tabe sig, selv når de spiste vandmeloner hele dagen. Sandsynligvis afhænger det hele af organismenes individuelle egenskaber.

Kost i 1 dag

Vandmelon-dietten er en fremragende mulighed for en fastedag - det hjælper med at eliminere hævelse, slippe af oppustethed og tabe sig op til 3 kg. Korrekt overholdelse af vandmelon diæt er brugen af bær med en hastighed på 1 kg produkt pr. 10 kg vægttab. Blandt andet er maksimalt 2 kopper kaffe tilladt i løbet af dagen samt ubegrænset urt og grøn te. Obligatorisk brug af vand - mindst 1 liter ren væske.

Kost i 3 dage

Vandmelon diæt, designet til 3 dages vægttab, er ikke så kategorisk og tillader brug af yderligere sunde fødevarer.

En omtrentlig menu til 3 dages vægttab er som følger:

 • til morgenmad - 1 grønt æble og 3-4 skiver vandmelon;
 • til frokost - 3-4 skiver vandmelon;
 • til frokost - en flok grøntsager med friske agurker (du kan lave en salat ved at krydre med vegetabilsk olie), efter en halv times hovedbær i små mængder;
 • til en eftermiddagsmatbit - et grønt æble;
 • til middag - vandmelon i ubegrænsede mængder (indtil mæthed, men ikke for meget).

Vand og urtete er tilladt hele dagen. Om morgenen kan du forkæle dig selv med en kop kaffe, men kun efter frugten.

Kost i en uge

Diætmåltider kan udføres i løbet af ugen, hvor menuen i tabellen følges.

mængder - indtil mæthed, men ikke for meget
Dag Måltid Indkøbsliste
Mandag Morgenmad Enhver frugt tilsættes til hovedbæret
Frokost Salat og agurker, urter og grønt æble, krydret med vegetabilsk olie
Aftensmad Vandmelon i stort
Eftermiddagsmad Nogle basale bær og enhver frugt
Aftensmad Stor portion vandmelon, blommer og en anden frugt
tirsdag Morgenmad 2 kiwi og hovedbær
Til frokost Op til 3 æbler
Aftensmad En del vandmelon, det er tilladt at tilberede sorbet og andre retter, men uden at tilføje andre produkter
Eftermiddagsmad Blommer
Aftensmad Blommer og hovedbær

Menuen præsenteres kun i 2 dage - så skifter dietten i løbet af ugen (du kan modstå alle 8 dage). En sådan frugtdiæt kan hurtigt blive kedelig, så det anbefales konstant at ændre frugttyperne - dette er en ret varieret diæt.

Forenklet form

Der er også en forenklet form for vandmelon diæt, der kan opretholdes i en måned eller mere - indtil den eftertragtede vægt er nået. Her er kosten mere afbalanceret, så der vil ikke være nogen mangel på noget stof i kroppen.

Et eksempel på en menu vises som følger:

 • Til morgenmad - et par skiver af de vigtigste bær og en teskefuld honning.
 • En snack kan bestå af enhver frugt, som du vil forbrænde fedtceller (appelsin, grapefrugt osv. ).
 • Frokost - bagte eller stuvede grøntsager kan erstattes med en servering af grøntsagssuppe uden tilsætning af bælgfrugter.
 • Snack - frugt, du kan spise et par skiver af de vigtigste bær.
 • Middag - havregryn med frugt eller en del af bagte grøntsager. Et stykke uden gærbrød er tilladt.

På den præsenterede ernæring om en uge kan du tabe op til 5 kg overvægt. Hvis ernæring kombineres med motion, kan resultaterne kun øges. Når du har nået den eftertragtede vægt, skal du gradvist forlade systemet, inklusive yderligere fødevarer i kosten. Den rigtige vej ud er at overholde den tidligere diæt, men med konstant inkludering af et produkt, der er forbudt i vægttab. For at konsolidere og vænne sig til kroppen anbefales det at introducere et nyt produkt hver 3. dag, mens de foregående ikke er udelukket fra kosten. Vandmelon diæt har kun positive anmeldelser og resultaterne af at tabe sig selv. Så der er resultater i vægttab på mindst 20 kg på en og en halv eller to måneder. Piger og glade hustruer synes om manglen på behovet for konstant at tilberede diætmåltider - det er meget lettere at skære en vandmelon og vaske frugten. Det er denne fordel, der tiltrækker et stigende antal overvægtige mennesker og vandmelonelskere til kosten.

Ernæringseksperter hævder imidlertid, at den konstante brug af den præsenterede bær vil danne en kraftig stigning i blodsukkeret. Derfor anbefales en forenklet diætform til vægttab i lang tid. Faste dage er også tilladt, men ikke mere end en gang om ugen, og på andre dage anbefales det ikke at bruge hovedproduktet - på dette tidspunkt skal kroppen vende tilbage til normal. Alternativt er vandmelon tilladt at erstatte et hovedmåltid. Resten af tiden introduceres grøntsagssupper, dampede eller bagte grøntsager i kosten.

Udtalelser

Vandmelon har været min foretrukne godbid siden barndommen. For nylig lærte jeg, at denne lækre også har en fremragende effekt på fedtaflejringer og brænder dem på kort tid. Jeg rodede på Internettet og fandt specielle vandmelon kostvaner (forresten var jeg overrasket over, at der er mange af dem, vandmelon kombineres med forskellige produkter). For mig selv valgte jeg en ostemasse-vandmelon diæt, fordi jeg heller ikke er ligeglad med ostemasse. Bare en uge med at spise mine yndlingsdelikatesser gav uventede resultater - hvis skalaerne ikke bedrog, så formåede jeg at slippe af med tre og et halvt kilo.

Jeg går konstant på diæter, for kun dette hjælper med at holde min figur i god form. Fra en ven lærte jeg, at du kan bruge vandmeloner til at tabe sig - de fjerner ikke kun skadelige stoffer perfekt fra kroppen, men bidrager også aktivt til at forbrænde fedt. Jeg prøvede en kombination af vandmeloner med boghvede grød - en ret usædvanlig diæt, men fordelene kan mærkes næsten med det samme. Følelsen af sult er helt fraværende, som de fleste diæter ikke kan prale af, og effektivt vægttab - jeg tabte op til 3 kg om ugen.

For første gang besluttede jeg at gå på diæt, og årsagen til dette var en alvorlig sygdom, der endte med en betydelig vægtøgning. En lang søgning efter de nødvendige oplysninger førte til, at jeg valgte vandmelon diæt. Først troede jeg ikke, at du kan spise noget, men med en betingelse - at afslutte hvert måltid med brugen af flere skiver vandmelon. Allerede den første uge med et sådant vægttab blev behageligt overrasket - 2 kg fordampet. Den næste uge glædede mig endnu mere - det lykkedes mig at tabe 3, 5 kg, og jeg fornægtede mig ikke engang kødretter.