Japansk diæt: menu, produkter, anmeldelser

Når vi hører sætningen japansk diæt, vises billedet af en slank og yndefuld geisha i vores sind. Faktisk repræsenteres en kvinde i japanske film og tegneserier på denne måde.

Men for at opnå det skal du blive en stærk samurai og vise viljestyrke. Og den japanske diæt, hvis anmeldelser og resultater vidner om dens effektivitet, vil hjælpe med at opnå dette ideal.

Denne artikel handler om den japanske diæt. Du vil finde ud af, hvad det er, hvilke positive og negative egenskaber det har, hvilke fødevarer du har brug for at spise, og hvilke der er bedre at nægte.

Flere opskrifter hjælper dig med at tilberede lækre måltider på denne strenge diæt.

Hvad er den japanske diæt?

Hvis du tror, at du bliver nødt til at indtage nogle eksotiske fødevarer, som japanerne er vant til at spise i deres hjemland, tager du fejl. Eksotiske produkter er ekskluderet, og kun grøn te, kogt fisk og æg er tilbage.

Disse produkter er kendt for både almindelige japanske og almindelige europæere. Vent ikke på det eksotiske, lad det være til en anden diæt. Og du finder produkter til denne diæt i ethvert supermarked, godt eller i en lille købmand.

Således vil du være forsikret mod forekomsten af bivirkninger fra denne diæt i form af allergier.

Du undrer dig måske over, hvorfor denne diæt blev kaldt japansk. Men ikke alle kan med sikkerhed sige, om det stammer fra dette land eller ej. Måske er dette udviklingen af en Tokyo-klinik.

Eller måske fik dietten sit navn fra sin japanske tilgang, hvor det er nødvendigt at følge en simpel ordning for at få resultatet.

Moderat forbrug af mad og især kulhydrater kan kun påvirke tallet på en positiv måde. Traditionel fjernøstlig mad er i tråd med dette princip.

Måske er det derfor, at befolkningen i den stigende sol forbliver slank så længe og bevarer deres ungdom. Japanerne er ikke vant til at spise meget, hvilket adskiller dem fra mennesker i andre lande.

I dette land er det på en eller anden måde ikke sædvanligt at spise mad som chips, chokolade og slik. I lang tid i Japan vidste de ikke, hvad smør er, og når de gjorde det, nægtede de at spise det.

I dette land er det sædvanligt kun at spise sunde fødevarer og i moderation. Det er på disse principper, at den japanske diæt i menuen er baseret på 14 dage, som ikke kan ændres. Derfor kan det give positive resultater på 14 dage.

grøntsalat til vægttab på den japanske diæt

Hvilke regler skal følges for den japanske diæt?

Vores beboere er ikke vant til at spise små mængder mad, og begrænsning af kalorier kan opfattes som en tragedie. Derfor kan den japanske diæt på 14 dage virke utålelig for dem.

Under denne diæt skal du forberede dig, hvilket simpelthen er nødvendigt for at begrænse dig selv. Uden dette er det umuligt at opnå et positivt resultat.

Under denne diæt vil din diæt hovedsageligt indeholde proteiner i form af fisk, oksekød, æg, mejeriprodukter.

Kulhydrater må kun spises i form af krutoner, og fedtstofferne i din krop erstattes af olivenolie. Frugt og grøntsager skal også være til stede i din diæt for at mætte kroppen med fiber.

Og din krop kan få gavnlige antioxidanter fra kaffe og grøn te. Disse produkter skal være af høj kvalitet.

Selvom alle næringsstoffer er til stede i den japanske diæt, er deres indtagelse begrænset. Begrænsning af kulhydrater kan få dig til at føle dig svimmel. grøntsager og frugter er inkluderet i kosten for den japanske diæt for vægttab

Du kan få hovedpine og ledsmerter. I denne tilstand anbefales det at suspendere kosten. Under alle omstændigheder skal kosten afbrydes efter to uger, da dette kan skade sundheden, hvis du fortsætter med at spise på denne måde.

Drikke spiller en vigtig rolle i at overholde denne type diæt. Tilstrækkeligt vand hjælper med at holde dig sulten og hjælper din krop med at skylle proteiner ud. Det er bedre at bruge vand uden kulsyre ved stuetemperatur.

Denne diæt kræver streng overholdelse, ellers vil effekten af den være mindre udtalt. Det er kun nødvendigt at bruge de produkter, der vises for en given dag; de må under ingen omstændigheder udskiftes med andre.

Det eneste er, hvis du ikke vil drikke kaffe om morgenen, så kan du i stedet for drikke en kop grøn te, naturligvis uden sukker. Det er ønskeligt at begrænse saltforbruget.

Selvfølgelig er det bedre at fjerne salt fra din diæt helt, men hvis dette er for svært for dig, så prøv at bruge den mindste mængde.

Den japanske diæt giver dig mulighed for at have tre måltider om dagen, og det er ret vanskeligt, da mange er vant til 5-6 måltider og hyppige snacks.

Japansk diætfad til vægttab

Du bør ikke spise lige før sengetid, det er bedre at gøre det et par timer før hvile. Så snart du vågner op, skal du drikke et glas vand for at fylde din mave og holde ud til dit næste måltid, hvilket ikke bliver snart.

En sådan streng diæt kræver en ansvarlig tilgang, du kan ikke starte den uden nogen forberedelse. Du skal tune ind for at være klar til at håndtere moderat madindtag og i sidste ende tabe sig.

Din krop skal være klar til dette, så prøv et par dage før kosten kun at spise sunde fødevarer, opgive slik og fede fødevarer.

Reducer indholdet af dine portioner, og så er det nemmest for dig at omlægge de næste 14 dage. Når din diæt er forbi, vil du blive belønnet for al din indsats ved at tabe din vægt på skalaen.

Forvent, at mindst 5 kg vil forlade din krop, og de skal ikke vende tilbage snart.

Tilladte produkter

gulerødder og selleri til vægttab på den japanske diæt

Du skal have en kop sukkerfri kaffe om morgenen og grøn te om dagen. Du bliver nødt til at fylde frugt. Brug bare ikke druer, persimmons, bananer.

Frugter som æbler er bedst til denne diæt. Rugkrutoner eller klid er den eneste kulhydratføde, der skal være til stede i din kost.

Hvis du vil fylde din mave og blokere sult, kan du spise noget klid. Under kosten er det tilladt at drikke afkog, men kun de skal være sukkerfrie.

Fra grøntsager er det tilladt at bruge kål, gulerødder, courgette. Hvis du ikke lider af høj syreindhold, kan du bruge surkål.

Menuen er baseret på magert kød og fisk, som under ingen omstændigheder skal steges i vegetabilsk olie, men kun koges. Kød kan også erstattes med kylling og kalkun, hvis det ønskes, kan du spise slagteaffald.

Under kosten kan du kun bruge olivenolie; det anbefales ikke at tilføje nogen anden olie til mad. Du kan også drikke kefir og tomatjuice.

Som du kan se, er alle produkter ret sunde og vil bidrage til vægttab. Men hvis du oplever problemer med blodtrykket eller forventer en baby, skal du under ingen omstændigheder overholde en sådan diæt.

Med høj fysisk anstrengelse skal du heller ikke følge en sådan diæt. For mange proteinfødevarer kan forværre situationen med nyrerne, så hvis der er problemer med dem, er det bedre at opgive den japanske diæt, du bør ikke risikere dit helbred.

spise en pige på en japansk diæt

Forbudte fødevarer

Under kosten er det nødvendigt at reducere madens kalorieindhold markant såvel som de forbrugte portioner betydeligt. Hvis du føler dig meget sulten og vil spise noget højt i kalorier, så drik et glas vand.

Under denne diæt er snacks forbudt, men du kan drikke te, kaffe, afkog uden sukker og mineralvand i ubegrænsede mængder.

Glem mad som røget pølser, sodavand, sukker, brød, pasta og alkohol i et par dage. Den japanske diæt betragtes som ubalanceret, din krop har brug for yderligere ernæring i form af vitaminkomplekser.

Hvis du går i seng for sent, kan du drikke noget kefir inden du går i seng.

Positive aspekter af den japanske diæt

  • Du behøver ikke kigge efter dagligvarer, alle kan let findes i enhver lokal købmand.
  • Madlavningsopskrifter er meget enkle og kræver ikke meget tid.
  • Resultatet efter kosten er håndgribeligt og forbliver i lang tid.
  • Du behøver ikke tælle kalorier.
  • Denne diæt er let at følge under skole eller arbejde, da der kun spises en lille mængde mad.
Japanske diætfødevarer til vægttab

Ulemper ved den japanske diæt

Men desværre har den japanske diæt, hvis bord altid skal være foran dine øjne, nogle ulemper:

  • Der er for få kalorier og fødevarer, der får lov til at spise, dette kan føre til udtømning af kroppen. Hvis kroppen er svag, svækkes den endnu mere.
  • For få måltider imellem kan føre til uudholdelig sult. Efter kosten kan du ikke vende tilbage til den gamle diæt, da den vægt, der blev kastet, vender tilbage.

Hvad skal du gøre efter kosten?

Enhver, der i sidste ende var i stand til at modstå kosten, vil helt sikkert blive overvundet af et stærkt ønske om at spise tungt. Men du skal være forsigtig her - det kan annullere al din indsats.

Et udmattet organ vil gerne genopfylde de reserver, det har mistet, og det vil aktivt bede om at gøre det.

Og hvis du vil undgå dette, skal du gradvist øge portionerne og tilføje nye fødevarer til din kost. Start med komplekse kulhydrater såsom korn og grøntsager, og tilsæt derefter hurtige kulhydrater i små mængder.

Men du bør ikke overforbruge usunde kulhydrater efter en diæt, du skal lære at kontrollere dig selv og være disciplineret. Denne diæt hjælper dig også med dette!

Spis fra tid til anden med de fødevarer, der blev indtaget under denne diæt.

fødevarer, der anbefales af den japanske diæt til vægttab

Japanske diætopskrifter

Tyrkiet kødboller

Tyrkiet kød er et godt alternativ til kød.Tag en lille mængde kalkunkød (22 gram er nok) og mal i en kødkværn sammen med en løg.

Det er tilladt at male en gulerod sammen med kød og løg. Du kan tilføje lidt salt til kødet (bare lidt). Krydderier kan bruges i stedet for salt.

Lav hakket kødboller og kog i en halv time. Drys hakket persille ovenpå.

Dampede kyllingefiletkoteletter

Slib et lille stykke kyllingefilet i flere dele, tilsæt hakkede gulerødder, løg og et æg til dem. Bland alt og læg blandingen på et folieark som pandekager.

Drys med rosmarin og peber på toppen. Rul folien over, så kanterne er tæt lukkede og anbring i ovnen. Efter 30 minutter har du lækre og aromatiske koteletter.

Fisk i folie

Tag fisken (ørred er ideel) og skræl den udad. Du kan sætte krydderierne ind og gnide dem udefra. Dypp fisken i citronsaft. Fyld maven med hakket persille.

Pak fisken tæt i folie, så der ikke spildes juice ud under bagningen. Efter 30 minutter kan du slukke for ovnen, da fisken er klar.

vægttab af en pige på en japansk diæt

Kål med tomater

Hvis du ikke kan lide kålretter, eller hvis du allerede er træt af det, hjælper denne opskrift dig med at forbedre smagen og diversificere menuen. Mos den kogte blomkål.

Du kan tilføje noget grønt til det. Læg kartoffelmosen på en tallerken og læg skiver tomat og kogte æg i nærheden af den. Din diætfrokost bliver meget smagere!

Oksekødboller

Hvis du bare koger oksekødet, vil det stadig være hårdt, så det er bedre at lave hakket kød ud af det. Oksekød hakkes bedst med løg og gulerødder.

Kog derefter en lille mængde ris, men kog den ikke hele vejen. Når risen er halvkogt, skal du tilføje den til hakket kød. Form hakket kød til kødboller.

Kog en lille mængde vand i en gryde, tilsæt vand krydderier. Sæt kødboller derinde og lad dem simre i yderligere 30 minutter.

Du ender med en lækker bouillon, som du kan bruge sammen med kødboller. Du kan også spise små mængder grøntsager.

Resultat

Denne diæt hjælper dig med at få din krop i orden på relativt kort tid. Jo strengere du følger menuen, jo bedre kan du opnå den effekt. Med disciplin efter slankekure vil din vægt vare i lang tid.

Du kan kun følge en sådan diæt, hvis du er helt sund. Hvis du har helbredsproblemer, skal du konsultere din læge, uanset om du har brug for en sådan diæt eller vælger en mere skånsom.