Anmeldelser om Keto BodyTone

 • Kirsten
  Jeg har forsøgt at tabe mig i lang tid, prøvet alle eksisterende diæter, men intet hjalp mig. Og så læste jeg om Keto BodyTone kapsler. Dette var mit sidste håb om at tabe mig. Bogstaveligt talt en uge senere tabte jeg mit første kilo. Jeg har det skønt. Jeg råder dem, der ikke kan lide at gå på diæter og forkæle deres helbred med dem.
  Keto BodyTone
 • Anne
  Jeg købte disse kapsler til min mor, da andre metoder til at tabe sig slet ikke passer til hende. Mor er meget glad, fordi hun tabte næsten 7 kg på bare en måned uden megen anstrengelse. Nu vil jeg også bestille Keto BodyTone.
  Keto BodyTone
 • Marianne
  Dette er tredje gang, jeg køber Keto BodyTone og ikke kun til mig selv, men også til mine venner og søstre. Værktøjet er bare en bombe. Vægten smelter foran vores øjne, og vigtigst af alt, hvad der er sikkert.
  Keto BodyTone
 • Peter
  Jeg forventede ikke, at slankekapsler skulle være så effektive. Det var ikke for ingenting, at selv min læge rådgav mig. Jeg vil bestemt anbefale Keto BodyTone til alle.
  Keto BodyTone
 • Marianne
  Keto BodyTone kapsler er min livredder for vægttab. Takket være dem tabte jeg så meget som 10 kg på en og en halv måned! Det perfekte middel. Villig til at købe igen og igen.
  Keto BodyTone
Brugerbedømmelse Keto BodyTone
4.1
9